Translation:

Tempo-Consulting Kft.

Pénzügy / Tanácsadás
Cím: 2194 Tura, Erdész u. 8.
Megye: Pest
Város: Tura
Telefonszám: +36 27 342 716, +36 70 778 0651
Rólunk:
A Tempo-Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Kft. jogelődje 2003-ban alakult, alapító tagjai magyar magánszemélyek. Cégünk elkötelezett annak érdekében, hogy segítse az Európai Uniós források széles körű igénybevételét, valamint a hazai lehetőségek kiaknázását.

Az új lehetőségek azonban új kihívásokat is jelentenek, hiszen a szükséges források elsősorban pályázatokon keresztül érhetőek el, így versenyelőnybe kerülnek a szakmailag leginkább felkészült szervezetek.

Folyamatosan írják ki a legújabb pályázati és tender felhívásokat, amelyekből szakszerűen válogatjuk ki az ügyfeleink személyre szabott lehetőségeinek megfelelő forrásokat. Pályázatfigyelőink napi rendszerességgel követik a pályázati kiírásokat, így biztosítjuk, hogy ügyfeleink a lehető leghamarabb értesüljenek a számukra legmegfelelőbb pályázati lehetőségekről.

Az új kihívások új megoldásokat kívánnak. Önnel együttműködve segítünk kihasználni a rendelkezésre álló lehetőségeket. Az Ön szakmai tudása, a mi szakértelmünk, tapasztalatunk és kapcsolati tőkénk nyerő kombináció lehet a pályázatok sikeres végig viteléhez.
Megtekintés térképen
Útvonaltervezés: