Translation:

Turai Takarékszövetkezet

Bank és ATM / Takarékszövetkezetek
Cím: HU 2194 Tura Bartók tér 21.
Megye: Pest
Város: Tura
Telefonszám: +36 28 466 002
Rólunk:

Takarékszövetkezetünk immár több mint 50 éve szolgálja ki Ügyfeleit, időközben teljesen megújult kirendeltségekben. Az évek során széles termékpalettát alakítottunk ki, amellyel mindenki igényét igyekszünk kielégíteni.

Lakossági és pénzforgalmi számlavezetést biztosítunk versenyképes kondíciókkal. A Borostyán számlacsomag nyugdíjas magánszemélyek, Diák számlák pedig a 14-26 év közötti magánszemélyek belföldi pénzforgalmának lebonyolítását szolgálja.

Vállalkozások részére biztosítjuk a pénzforgalmi számlát, melyet rendkívül kedvező feltételekkel nyújtunk. Az Internetbank segítségével gyorsan, egyszerűen és bármilyen internet eléréssel rendelkező számítógépről lekérheti egyenlegét, forgalmát, számlakivonatait, illetve utalásokat is indíthat.

Lakossági és vállalkozói ügyfeleink részére is igényelhető a Deviza számla.

Takarékszövetkezetünk mindenki igényét kielégítő bankkártya választékkal rendelkezik, kezdve az egyszerűbb Maestro, MasterCard Electronic Business, a szélesebb körű felhasználást lehetővé tevő MasterCard Standard, MasterCard Business dombornyomott kártyáig illete a MasterCard PayPass kártya.

Takarékszövetkezetünk hiteltermékek széles választékkal áll ügyfeleink rendelkezésére. Ha új lakás vásárlásáról vagy építéséről van szó, vagy a jelenlegi felújításáról, akkor válasszon a megfelelő lakáscélú hitelek közül. Ha más célból van szüksége hitelre, akkor kisebb hitel összeg esetén a szabad felhasználású fogyasztási, nagyobb összeg esetén a jelzáloghitelünket ajánljuk figyelmébe. Már meglévő hitelének rendezésére az adósságrendező hitelünk lehet a megoldás. Vállalkozók részére is számos hitelkonstruciót tudunk ajánlani, köztük a Széchényi kártyát. Számos megtakarítási formával is Ügyfeleink rendelkezésére állunk. Megtakarításait néhány hónapra, vagy akár egy évre is elhelyezheti. Választhat a hagyományos takarékszövetkezeti betét formák közül, vagy dönthet a fizetési számla, pénzforgalmi számla ,a deviza számla és deviza betét számla melletti lekötés mellett is. Az általunk kínált megtakarításokat az OBA betétbiztosítás védi.

A SIGNAL Biztosító Zrt-vel együttműködésben számos biztosítási termék köthető meg a kirendeltségeinkben.

Nyitva Tartás
Hétfő: 7:45 - 17:00
Kedd: 7:45 - 16:00
Szerda: 7:45 - 16:00
Csütörtök: 7:45 - 16:00
Péntek: 7:45 - 13:45
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva
Megtekintés térképen
Útvonaltervezés: