Translation:

Alba Nyomda

Üzletek, boltok és egyéb szolgáltatások / Nyomda
Cím: Székesfehérvár Budai u. 292.
Megye: Fejér
Város: Székesfehérvár
Telefonszám: +3622788888, +36304389200
Web cím:
Rólunk:
Az Alba Nyomda Kft. (régi nevén: Copystore Nyomdaipari Kft.-t) 2008. óta működik, egyszemélyes grafikai stúdióként indult. Kezdetben alvállalkozó nyomdai kivitelezők bevonásával szolgáltam ki Ügyfeleimet. Az évek során elégedett Ügyfeleink szépen növekvő számának és a bevételek újabb és újabb fejlesztésekre történő fordításának köszönhetően mára egy tehetséges szakemberi gárdával és a legújabb technológiára épülő gépparkkal állunk rendelkezésre mindennemű reklám és nyomdai kivitelezési feladatban.

Az indulás óta folyamatosan bővítjük szolgáltatásain körét, javítjuk színvonalukat, hogy ügyfélkörünk számára a legjobb minőségű , kiváló megoldásokat nyújtsuk a nyomdaipari megrendeléseik területén.
Kezdetben fő mottónk a Copystore, a kis példányszámok nyomdája volt. Elsősorban a kisebb példányszámokat igénylő mikro- és kisvállalozásokat céloztuk meg digitális nyomdai szolgáltatásainkkal. Mára eljutottunk odáig, hogy digitális és offszet nyomdai megrendelések területén teljeskörű szolgáltatást tudunk vállalni, a grafikai előkészítéstől a kivitelezésen át az utómunkálatokig. Természetesen továbbra is célcsoportként kezelve, sőt nagy tisztelettel kiszolgálva a kisebb ügyfeleinket is, akiknek az elmúlt évek sikereit köszönhetjük.

Hiszem, hogy a Megrendelők jó minőségben és korrekt árakon történő kiszolgálása adja az alapot, de ez nem elég. Az Ügyfélkapcsolatok kezelése soha nem volt még olyan időszerű és megkerülhetetlen kérdés, mint napjainkban. Az Ő elégedettségük a mi sikerünk titka.

2015. március 19-től vállalkozásunk, a Copystore Nyomdaipari Kft. új néven, mint Alba Nyomda Kft. folytatja tevékenységét.
Mint a névváltás is jelzi, cégünk gyorsnyomdából teljes körű nyomdai szolgáltatásokat nyújtó vállalkozássá nőtte ki magát az elmúlt 8 évben, integrálva olyan szolgáltatásokat, mint a nagyobb példányszámú nyomdai munkák, a reklámajándék, a naptár készítés és a nagyformátumú nyomtatás.

2015. októberében megnyitottuk Székesfehérvár belvárosában Egyedi Ajándék & Dekor Üzletünket, ahol a lakosság számára kínálunk nyomdánkban készült termékeket. Többek között vászonkép, falmatrica, tapéta, fényképes ajándékok nyomtatását vállaljuk.

Forduljon Ön is hozzánk nyomdai igényével! Nem fog csalódni rugalmasságunkban, termékeink minőségében, árainkban!
Nyitva Tartás
Hétfő: 9:00 - 18:00
Kedd: 9:00 - 18:00
Szerda: 9:00 - 18:00
Csütörtök: 9:00 - 18:00
Péntek: 9:00 - 17:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva
Megtekintés térképen
Képek:
Útvonaltervezés: