Translation:

NHSZ Tatabánya Zrt.

Üzletek, boltok és egyéb szolgáltatások / NHSZ
Cím: 2800 Tatabánya, Erdész utca E.
Megye: Komárom-Esztergom
Város: Tatabánya
Telefonszám: +36 34 513-930
Rólunk

A magyar kormány stratégiai döntése alapján 2013. decemberében az MNV Zrt. leányvállalataként alakult meg az NHSZ Nemzeti Hulladékgazdálkodási Szolgáltató Kft. azzal a céllal, hogy biztosítsa a folyamatos és megbízható színvonalú hulladékkezelési szolgáltatást az országban. A cégcsoport egy része közszolgáltatóként tevékenykedik, míg a másik része ipari és kereskedelmi cégek számára nyújt komplex hulladékkezelési szolgáltatást.

Az NHSZ Tatabánya Zrt. bemutatása

Az NHSZ Tatabánya Zrt. több mint ötvenéves múltra tekint vissza. A technikai, technológiai fejlődés 1997. évtől indult el. 1997. és 2010. között átgondolt, egymásra épülő, uniós jogszabályoknak megfelelő beruházások történtek: megépült a kettős szigetelésű regionális hulladéklerakó, elkészült a régi depónia rekultivációja, megvalósult a járműpark cseréje, kialakításra került a hulladékudvar, megépült a csomagolóanyagok válogató, bálázó csarnoka, veszélyes hulladéktárolók mind a tatabányai, mind a csömöri telephelyen. Mára már társaságunk az ország legkorszerűbb szolgáltatóinak egyike. Fő tulajdonosunk az NHSZ Nemzeti Hulladékgazdálkodási Szolgáltató Kft., mintegy 67% tulajdonrésszel. Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata 25% + 1db részvénnyel rendelkezik, a fennmaradó részvényeket a dolgozók birtokolják.

Tevékenységeink (Tovább olvasom)
Az NHSZ Tatabánya Zrt. tevékenységének bemutatása
Ipari és kereskedelmi partnereknek komplex, innovatív és hosszú távú megoldásokat kínálunk a hulladékok gyűjtésétől a válogatáson át a hulladékkezelésig és hasznosításig. Az NHSZ Tatabánya Zrt. stratégiai célkitűzéseit állandó, megbízható minőségű szolgáltatási színvonallal kívánja elérni. Szolgáltatási tevékenységünk magas színvonalát a megfelelő gépi, technikai eszközeink teszik lehetővé, melyeket a partnereink igényeinek megfelelően bővítünk és fejlesztünk.

A különböző feladatok ellátásához folyamatosan növekvő gépjárműparkunk (36 db MAN, 1 db MERCEDES, 1 db STEYR, 5 db VW, 1 db KOMMOBIL, 1 db MULTICAR, 1 db BUCHER, 1 db AEBI seprőgép, stb.) és speciális felépítményeik állnak rendelkezésre. Emellett a széles edény- és konténerskála, valamint számos munkagép biztosítja a munkafolyamatok zavartalan ellátását.

Hulladékszállítás, ártalmatlanítás

Vállalatunk fő profilja a veszélyes és nem veszélyes hulladék gyűjtése, szállítása, hasznosítható hulladékok előkezelése, melyet elsősorban Komárom-Esztergom, Fejér, Győr - Moson - Sopron és Pest megyei ipari termelő egységeknél végzünk, de országos hálózattal rendelkező partnereknek is szolgáltatunk. Több mint 2500 vállalkozás bízott meg bennünket hulladékkezeléssel. A munkát korszerű MAN alvázú célgépekkel hajtjuk végre. A nagy mennyiségű hulladékok szállításához edényzeteket kínálunk a 3 m3-től a 30 m3-ig. Vállalatunk üzemelteti a tatabányai regionális hulladéklerakót.

Szelektív hulladékkezelés (ipari, kereskedelmi, intézményi szelektív hulladékgyűjtés)
A leghatékonyabb a szelektív hulladékgyűjtés, hasznosítás az ipari, kereskedelmi, intézményi területen. Folyamatosan fejlesztjük partnereinkkel közösen a papír, műanyag, fém, üveg, fa, gumi, és egyéb hasznosítható hulladék szelektív gyűjtését azok keletkezési helyén.
Az igényeknek, a technológiának megfelelően biztosítjuk a gépi, technikai eszközöket, valamint az élő munkaerőt is. Partnereinkkel közösen folyamatosan fejlesztjük a gyűjtési, szállítási technológiát hogy az minél költségtakarékosabb és hatékonyabb legyen.

A begyűjtött hulladékot vagy közvetlenül a feldolgozó helyre vagy szortírozás, előkezelés, bálázás céljából telephelyeinkre szállítjuk. Előkezelési tevékenységeink közé tartozik a fém és műanyag hulladék bontása, válogatása, darabolása is.
A legfontosabb célkitűzésünk, hogy partnereink igényeinek eleget tegyünk, a keletkező hulladékok környezetkímélő újrafeldolgozásával. Mindennek érdekében kialakítottunk egy menedzsment rendszert, melynek részeként minden partnernek mindig azonos kapcsolattartó kollégánk áll a rendelkezésére. Fontos feladatunk, hogy pontosan tartsuk be a szállítási és adatszolgáltatási kötelezettségeinket, és jogszabályok szerint szolgáltassunk kiváló minőségben. Hulladékkezelési feladatokat mind Tatabányán található Vasvári Pál úti telephelyünkön, mind a budapesti agglomerációban található csömöri telephelyünkön végzünk. Korszerű létesítményekkel, teljes infrastruktúrával kialakított telephelyeink kedvező közlekedési feltételekkel rendelkeznek, hisz autópályák (MO, M1), főútvonalak közelében találhatók.

Veszélyes hulladékok kezelése

A veszélyes hulladékok elkülönített kezelésében és ártalmatlaníttatásában társaságunk jelentős részt vállal. Környezetvédelmi engedélyünk több mint 500-féle veszélyes hulladék szállítására szól, melyhez az előírásoknak megfelelő járművekkel, edényzettel, biztonsági berendezéssel rendelkezünk. Jól képzett szakembereink a teljes körű adminisztráció végzése mellett segítik partnereink dokumentációs feladatait is. Növekvő nagyságrendet képvisel a lakosságtól, illetve étkeztetéssel foglalkozó cégektől begyűjtött rákkeltő használt sütőolaj, valamint a települések orvosi rendelőiben képződő egészségügyi hulladék gyűjtése és ártalmatlanítása. A felmerülő új igények kielégítése érdekében azonnal megkérjük az új engedélyeket és biztosítjuk a szükséges edényzetet.

A hulladéklerakó (depó) rövid bemutatása

1998. őszén került átadásra közel 1 milliárd forint értékű beruházásként az európai szabványoknak megfelelő, új kettős szigetelésű hulladéklerakó. A depó csurgalékvíz-tárolóval, depóniagáz elszívóval, fáklyázóval, számítógépes felügyelettel, monitoring-rendszerrel van ellátva. 2 db 40 tonnás elektromos hídmérlegen keresztül bonyolódik a forgalom, amely közvetlen kapcsolatban áll a számítógépes nyilvántartási és számlázási rendszerrel. A területen kapott helyet 30 m3-es automata üzemanyag-tároló, illetve az 1.600 m2 felületű komposztáló is.

Olajos hulladékok kezelése
Növényi és ásványi olajszármazékokkal szennyezett hulladékokat biológiai kezeléssel történő elbontással ártalmatlanítunk a kommunális lerakón.

Téli útüzemeltetés
Elsősorban Tatabányán és a szűkebb körzetében végzünk téli út- és járdatakarítást. Nagyteljesítményű hótoló és automatikus szóró berendezéssel ellátott speciális célgépeink végzik a téli úttisztítást.

Integrált irányítási rendszer
Társaságunk nagy hangsúlyt fektet a környezet és minőség védelmére, így az ágazatban az elsők között szerezte meg (2003) az erre vonatkozó minősítéseket. Jelenleg az alábbiakkal rendelkezünk:

ISO 9001 - Minőségirányítási Rendszer
ISO 14001 - Környezetirányítási Rendszer
OHSAS 18001 – Munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási Rendszer
Akciós szolgáltatásaink (Tovább olvasom)
Tisztelt Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy seprő járművünket felkészítettük az idei szezonra. Tevékenységünket akció keretein belül indítjuk, így most kedvezményesen, 2013. évi áron veheti igénybe a szolgáltatást.

Gépi seprésnél vállaljuk szilárd burkolatú területek (díszburkolat, beton, aszfalt, járókő) szívó rendszerű, forgókefés tisztítását, valamint kiemelt szegélyek melletti lerakódások feltakarítását. A felsepert hulladék a jármű zárt tartályába kerül és így történik az elszállítás. A munkavégzés a forgókefékre porlasztott víznek köszönhetően szinte pormentes.

A seprés teljesítéséhez rendelkezésünkre álló célgéppel gyorsan és hatékonyan tudjuk a közlekedő utak, járdák, parkolók, terek, parkolóházak, üzemcsarnokok stb. felületének feltakarítását elvégezni.

Seprőgépünk megrendelésénél kérjük Önöket, hogy a díjtétel mellett vegyék figyelembe a tisztítandó terület jellegzetességeit, valamint az időjárási viszonyokat.

Díjtételek:
- Seprés nagy géppel (MFH5000): 15.990,- Ft+ÁFA/üzemóra
- Kiállási díj: 465,- Ft+ÁFA/km (Telephelyünktől oda-vissza érkezésig értendő)

A díjak tartalmazzák a megrendelt terület felseprését, a felsöpört hulladék engedéllyel rendelkező lerakón történő elhelyezését.

Kapcsolattartónk: Deklava Zsuzsanna 34/513-930
Alapítva: 2013
Konténer rendelés:
Telefon: +36 34 513-943
E-mail: kontener.tatabanya@nhsz.hu
Dubnik-völgyi Regionális Hulladéklerakó Telep megtekintése
Útvonaltervezés: