Translation:

Pclab.hu

Üzletek, boltok és egyéb szolgáltatások / Webdesign, Elektronikus kereskedelem (webshop)
Cím: 2194 Tura Damjanich János u. 26.
Megye: Pest
Város: Tura
Telefonszám: +36 30 681 0419
Web cím:
Rólunk:
A piac követeleményeihez igazodva megújult szolgáltatásokkal elegítjük ki ügyfeleink igényeit. Alacsony árainkkal és kimagasló minőségű szolgáltatásainkkal szeretnénk ügyfeleink és leendő ügyfeleink elvárásaihoz igazodni.  

Weblapok - Magánembereknek és cégeknek

A 21. században elengedhetetlen egy vagy akár több saját weblap használata. Legyen szó egy állásinterjún bemutatott webes portfólióról vagy egy vállakozás bemutatkozó lapjáról, a weblapokon keresztül sokkal meggyőzöbben tudunk fellépni bármilyen területen. Az általunk fejlesztett weblapok minden eszközön használhatóak.

WebáruházakAdminisztrációs felülettel

Növelje eladási mutatóit új és hatékony módszerekkel. A webáruházak használatával a vásárlók könnyebben hozzá tudnak jutni a eladásra kínált termékekhez és a különféle fizetési megoldások hihetetlenül leegyszerűsítik a vásárlást. Az áruházhoz tartozó adminisztrációs felület a tulajdonosnak nyújt hatalmas segítséget.

Egyedi szoftverekWindows, Linux, Android

Pár éven belül minden eszköz kapcsolódni fog a világhálóra. Napjainkban a legkülönfélébb használati tárgyak is saját szoftvert futtatnak. Megoldásainkkal lehetőség van a munkafolyamatok leegyszerűsítésére. A jelenleg használatban lévő elavult rendeszerek automatizálásával új lendületet adhat vállakozásának.

KeresőoptimalizálásGoogle találati lista

Keresőoptimalizálással weblapja sokkal jobb helyezést érhet el a keresők találati listáján. Ez nagyon fontos, ha a cél új ügyfelek megszerzése. A legtöbb ember a második találati oldalnál nem lép tovább.

HálózatépítésVezeték nélküli hálózatok

Grillezés közben nem tud a telefonja rácsatlakozni a hálózatra? Cégének több telephelye van? Szüksége lenne arra, hogy ezek belső hálózaton kommunikáljanak? Keressen minket, szívesen segítünk!

ÜzemeltetésLinux szerver

Alkalmazottai napi szinten sok adatot cserélnek egymással? Levelezését szeretné saját szerveren futtatni? Használható számítógépes infrastruktúrát szeretne kiépíteni? Forduljon hozzánk bizalommal! 
Megtekintés térképen
Útvonaltervezés: