Translation:

Fungautó kft.

Autók, motorok, biciklik / Autófelszerelések, Autófényezés, Autómentés
Cím: Harka Alpesi utca 15.
Megye: Győr-Moson-Sopron
Város: Harka
Telefonszám: +3699315556, +36209387470
Web cím:
Rólunk:
Az immár több évtizedes múlttal rendelkező, megbízható és munkájára igényes Fung Autó Kft. fő tevékenysége a karosszériajavítás, amely köré munkatársainkkal és alvállalkozóinkkal igyekszünk minél teljesebb és szélesebb spektrumú szolgáltatási kört kialakítani. Nemcsak a karosszériajavítási munkákat végezzük el, de vállaljuk a teljes körű biztosítási ügyintézést is, a műszaki vizsgára való felkészítést, bejelentést és elvitelt, a festés-fényezést, az autóüvegezést, a gépjármű külső-belső takarítását, igény és lehetőség szerint pedig bérautót is biztosítunk ügyfeleinknek.Karosszéria javítás:
A Fung Autó Kft. fő tevékenysége a karosszériajavítás, amely magában foglalja a teljes körű ügyintézést: nemcsak a szerelési munkálatokat végezzük el, hanem vállaljuk az alkatrészek beszerzését is.
Műhelyünk a kor kihívásainak és igényeinek megfelelő, folyamatosan fejlesztett felszereltséggel rendelkezik. A legkorszerűbb, kiváló minőségű karosszériajavításhoz elengedhetetlen, modern berendezésekkel, szakszerszámokkal és segédeszközökkel, valamint szakképzett és nagy szakmai tapasztalatú munkatársakkal állunk jelenlegi és leendő ügyfeleink rendelkezésére.Autószerelés:
A karosszérialakatos munkák elvégzése mellett kifejezetten autószerelést is végzünk. Vállalunk időszakos és általános kis- és nagyszervízt, műszaki vizsgára történtő teljes átnézést, és a vizsga előtt felmerülő esetleges hibák kijavítását, illetve a vizsgára való elvitelt is. Elvégezzük az olajcserét, a szűrők cseréjét (olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő), továbbá a szükséges autóvillamossági szereléseket
Nyitva Tartás
Hétfő: 8:00 - 16:00
Kedd: 8:00 - 16:00
Szerda: 8:00 - 16:00
Csütörtök: 8:00 - 16:00
Péntek: 8:00 - 16:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva
Megtekintés térképen
Képek:
Útvonaltervezés: